Menu:

Recent Entries

Categories

Generalna [12]
Roman u nastavcima [0]

Links

Generalna

Syndicate

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3

Sport Blog - Steroidi

karlito | 10 Septembar, 2019 22:24

                                                                                                                                         Piše Viši Sportski Trener:
                                                                                                                                                  Miloš Dragojević
                                                 
                                                                Steroidi
            
  UPOZORENJE!! Upoteba anboličkih steroida može dovesti do fatalnih posledica po ljudsko zdravlje.

Ako na "You Tube" aplikaciji ukucate bilo šta o vežbanju na ekran će vam iskočiti  gomila nekakvih "steroid sportista". Tako se jedan od njih pod pseudonimom " NIXA" hvali kako se prvi put "špricao" i kako eto to su male doze koje ne mogu biti štetne. U daljoj besedi on će se pravdati kako, to rade svi, brdo rekreativaca, ljudi koji se ne bave profesionalno Bodi Bildingom itd.

      Stvar ne bi bila tako strašna da ovaj i slični likovi nemaju po par milona pregleda na svojim klipovima. Da stvar bude gora ove "Nadri Trenere" najviše prate adolescenti, klinci koji upijaju svaku reč i nažalost slede primer. Takodje problematično je i to što su takvi likovi postali idoli klincima koji za kratko vreme žele izvajano telo i atraktivan izgled.

    Naravno na samom internetu pa tako i na "You Tube" ne postoji nikakva selekcija, odnosno  cenzura ovakvih klipova koji mogu uticati negativno na maloletnike.

   Da stvar nije nimalo bezazlena objasniću vam tako što ću vam u najkraćim crtama ispričati kako steroidi utiču na ljudski organizam.

     Pored (vrlo moguće) pojave impotencije, steriliteta i smanjenja testisa, uzimanje steroida može dovesti i do još nebrojeno puno posledica po zdravlje. Posledice upotrebe anaboličkih steroida su i povišen rizik za nastanak raka jetre i drugih oboljenja ovog organa, povišen "loš" holesterol zatim nagle promene raspoloženja…

       Upotreba steroida posebno loše može uticati na pubertetlije, odnosno maldiće u razvoju. Oni pored svih ovih gore nabrojanih posledica mogu ostati još i nižeg rasta jer se prekida rast kostiju.
        
      Steroidi posebno loše utiču na rad bunrega i jetre, a takodje mogu izazvati i moždani kao i srčani udar.

        Profesionalni Bodi Bilderi zanju zbog čega uzimaju steroide i svesni su posledica. Mnogi od njih su zbog  upotrebe  ovog  razarača organizama sada nažalost pokojni.

      Razmislite dobro da li vam ovo treba u životu. A vi roditelji dobro obratite pažnju šta vaša deca gledaju na internetu i ko su im idoli!!!

    

Posted in Generalna . Dodaj komentar: (0). Trekbekovi:(0). Permalink

Dve Srbije

karlito | 30 Oktobar, 2018 13:18

            Danas vraćajući se sa posla, svratih do obližnje trafike kako bih kupio novi broj politikinog zabavnika. Baš kada sam čekao da mi prodavačica vrati kusur primetih pored sebe starijeg goslodina 60-ih godina. U rukama je držao "informer" i "aferu". Čekajući da plati nešto je mrmljao sebi u bradu. Fino ga iskulirah, uzeh svoj kusur i podjoh svojim putem. Medjutim dok sam se udaljavao čuh kako se gospodin obraća prodavačici.
         - Bože, bože, mator dečko, a čita zabavnik.
Izrevoltiran se okrenuh i pogledah u pravcu matorog. Medjutim on je bio zauzet plaćanjem žute štampe i stranačkog glasila tako da  nije primetio moj gest.
Pomislih u sebi:
       - Ma jebeš budalu.
Stigavši kući skuvah sebi kafu i uzeh da prelistam zabavnik. Pored niza zanimljivosti iz sveta nauke, istorije i zoologije, za oko mi je zapao i genijalni tekst dobitnika "Ninove nagrade" i svetski priznatog pisca i umetnika Dejana Atanackovića. Pročitao sam ga u jednom dahu.
              Nakon toga sam legao malo da odmorim. Ne znam zašto dok sam pokušavao da zaspim na um mi pade čovek sa trafike od pre pola sata. Počeo sam da razmišljam o tom malom čoveku, prosečnom gradjaninu srbije..                Verovatno je TAJ došavši kući odmah ispričao svojima o čudaku koji u poznim tridesetim čita "politikin zabavnik". Nakon toga TAJ  je prešao na sopstvenu edukaciju putem štiva koje je pazario na trafici. Tu je mogao videti da po ko zna koji put CIA namerava da ubije Vučića! Naravno po sredi je čista ljubomora, čovek je napravio od srbije ekonomskog tigra, a to zlobni ameri ne praštaju. Zatim TAJ saznaje da je KIA ugradila silikone u trepavice, a da su se na farmi pijani farmeri  potukli oko lepinje koju je napravila Zorica Marković... I tako dajle, i tako dalje..  Zatim će TAJ upaliti TV kako bi odgledao pregled dogadjaja sa "farme" i svojim očima video sve o čemu je čitao. Izbor tv kanala je po pravilu "TV Pink" ili "Hepi". U tom duhu primitivizma on je vaspitavao svoju decu, a vaspitavaće i unuke. Gledaće "grand", "farmu", "parove" i glasati za Vučića. Sve navodi na priču o dve srbije. Zaostale i one malo urbanije. Ali to je već mnogo puta prežvakana tema. 
Poenta priče je da su u percepciji razmišljanja TOG, kultura i nauka za budale, a kič i šund prihvaćeni kao podrazumevani način života.
           Sutra će TAJ prvi dotrčati na biračko mesto i zaokružiti propast za sve nas. Nas "normalne". I misliće da je uradio jàko ispravnu stvar.

       I ništa to ne bi bilo toliko strašno da TAJ nije kloniran u milion i sedam stotina hiljada primeraka. Tačno onoliko koliko je dovoljno da budemo na dnu  još dúgo, dúgo vremena, a možda i zauvek.

        San je lagáno dolazio na oči, a bezlični "TAJ" mali čovek odlazio u zaborav..


Posted in Generalna . Dodaj komentar: (0). Trekbekovi:(0). Permalink

Zvezda, Partizan i mrak od prenosa...

karlito | 22 Avgust, 2018 17:49

            Devedeset odsto srbije navija za Partizan ili Crvenu Zvezdu. Iz ugla bilo kog statističara to je veoma veliki procenat. Retko kada smo u prilici da prisustvujemo evropskim uspesima ova dva kluba u fudbalu. Danas kada to i jesmo mi nismo u sitaciji da te uspehe i vidimo! Ispravka, te uspehe nije u stanju da vidi devedeset posto srbije.. A zašto?! Zato što je prava na ove utakmice otkupila "Arena sport TV" koja većini srba nije dostupna...
       
                   Čuveno pitanje, "čemu ta pretplata za "RTS"?! Ovih dana kao nikad do danas je dobila svoj smisao. Dok naša dva najveća fudbakska kluba biju odsudnu bitku za ulazak u "Ligu šampiona" (C. Zvezda) i "Ligu evrope" (Partizan) na malim ekranima televizija sa nacionalnom frekvencijom, a pre svega RTS-a idu reprize davno prežvakanih domaćih serija.  Ako pitate nekog "stručnjaka" iz aktuelne vlasti zbog čega su ljubitelji fudbala u našoj zemlji uskraćeni za gledanje prenosa. Dobićete odgovor kako je ovo kapitalizam i to onaj liberalni u kome je tržište potpuno otvoreno u svim sferama pa i u medijima. Tako da ona TV kuća koja dâ bolju ponudu dobija TV prava na prenose kvalifikacija za LE i LŠ u fudbalu. Naravno pošto je u srbiji sve tako kao što jeste, onda je i liberalni kapitalizam izopačen. Počev od toga da ne postoje nikakvi uslovi kojima se štiti većina konzumenata odnosno gradjana ove zemlje u ovom slučaju zaljubljenika u sport.

                Idući ovom logikom prava na prenose ovih utukmaca mogla je otkupiti i neka lokalna TV stica koju ima mogućnost da gleda samo par hiljada ljudi.
                 Opet jedna situacija u kojoj su gradjani ove države stavljeni u drugi plan. Bravo za RTS, bravo za prodane duše iz redakcije, a vi patizanovci i zvezdaši ne tugujte i onako ovi naši neće daleko..

Posted in Generalna . Dodaj komentar: (0). Trekbekovi:(0). Permalink

Kompleksi

karlito | 22 Avgust, 2018 16:14

              Svi ratovi izgubleni. Frustracija društva. Srbija pod šljivama ostala je izolaovana negde na jebenom istoku evrope. Zapadni svet gleda je kao mučenicu, namrgodjenu zemlju prepunu mržnje...
       Loš imidž je teško ispeglati. Loše stavove teško je promeniti. Opterećenost svetskom politikom, i potreba predstavljanja sebe kao žrtve.. Sve su to stvari kojima se opteretilo društvo u divljoj tranziciji. Čovek na konstantnoj ivici egzistencije tražiće krivca u svima osim u samom sebi. Propaganda za unutrašnju upotrebu, ostala je još id vremena Slobe, Tita ili možda kralja..Da li je to naša odlika ili samo potreba, da sebe predstavljamo sebi kao žrtvu koju neko mrzi bez konkretnog razloga.. Možda je ta mržnja "zapda" prema nama plod ljubomore. Medjutim na šta! Na šta bi to jedan evropljanin ili amer bio ljubomoran na srbina. Na platu od 250 eura? Na gorivo skuplje nego kod njega? Na dečiju kozmetiku i pelene koje su u njegovoj zemlji jeftinije nego ovde? Na skuplju hranu iz srbije...
            Biće da se opet samo tešimo kako nas neko mrzi jer smo lepi i pametni...

Posted in Generalna . Dodaj komentar: (0). Trekbekovi:(0). Permalink

Intelektualne prostitutke

karlito | 23 Jul, 2018 16:02

               "Ne, ne veruj u idole, ne, ne veruj i idole.."
                Nekada kultni hit grupe "Piloti".
 E, sad... Pitam se da li je Kiki Lesendrić svojevremeno kada je pisao tekst za ovu pesmu bio vizionarski raspoložen?! Vrlo moguće. Pesma je nastala 80- ih godina baš u vreme kada je pop-rok bend "Idoli" bio na vrhuncu popularnosti, plivajući na "novom talasu" tadašnje jugoslovenske muzičke scene.. Činili su ga: Srdjan Šaper, Vlada Divljan, Zdenko Kolar i Nebojša Krstić.
                Upravo ovaj poslednji je tema ovog bloga...
                Kada prodje slava, kada nestane novca, a muzika kojom ste te se nekada bavili bude prevazidjena.. Tada se valja okrenuti nekoj drugoj delatnosti ( po mogućstvu profitabilnoj ) i rešavati pre svega egzistencijalne probleme, a potom i ako koji evro pretekne, neće biti na odmet.
                Sve ovo je sasvim normalno i prirodno. Medjutim kada apetiti postanu preveliki onda se  sve to lako može pretvoriti u intelektualno prostituisanje. Ovaj pojam inače postao je naročito aktuelan poslednjih godina, a tendenciju porasta i procvat doživeo je sasvim slučajno u vreme predsednikovanja dragog nam vodje A.V.
                Politički analitičar, zanimanje propalih političara, novinara, književnka, a kao što vidimo i propalih muzičara, postao je jako unosan posao, naročito ukoliko svakodnevno recitujete ode dragom nam vodji. Ova profesionalna laprdala medju kojima je i bivši "idol" Nebojša Krstić danas su veoma tražena roba medju intelektualno osakaćenim bivšim radikalima. Jer kako drugačije prikriti primitivne gafofve svih tih keramičara, konobara i ostalih pionira naprednjaštva u srbiji kojima ni kupljene diplome ni lažni doktorati ne pomogoše da postanu krem proevrpske vučićeve srbije.
                  Rešenje je u iznajmljivanju prostitutke i to intelktualne. Nju ćemo najlaške naći medju bivšim liberalima, demokratama i perijanicama gradjanske opcije koji su se po svemu sudeći pokazali kao nimalo imuni na ponude za elitno intelektualno prostituisanje, za dobru kintu naravno.
                    "Svaki put kada se promeni vlast Željko Mitrović stavlja novi himen", reče pokojni Aleksandar Tijanić i ne osta živ. Da je kojim slučajem ostao verovatno bi danas na svoju listu dodao još brdo kvazi - intelektualaca spremnih da prodaju veru za večeru. Medju njima za sigurno zauzeo bi mesto i naš junak Krstić. Od "Idola" do "Super podanika", od Tadićevog savetnika do Vučićeve podguzne muve..     
                     Istorija će reći svoje jednog dana, a ovakve pojave  verovatno neće biti ni zabeležene u njoj.
                     Ako se neko čitajući ovaj tekst osetio ozlojedjenim neka ga teši to saznanje da su to samo ipak te ''pojave", jadnih i bednih prostitutki, do duše intelektualnih..

Posted in Generalna . Dodaj komentar: (0). Trekbekovi:(0). Permalink

Srpski Bog 2

karlito | 12 Jun, 2018 21:16

             Nastavlja da hoda trotoarom, duboko zamišljen ne svesno ignorišući sve oko sebe. Zna da ne bi smeo tako da se opušta ali nije ga više briga ni za šta. Razmišlja koliko je slična sudbina tog dečaka sa njegovom. Posledice su iste, ali on čak nije imao ni roditelje kada je to bilo najpotrebnije I ne može sa sigurnošću da tvrdi šta bi bio danas da mu je recimo otac bi živ kada je birao put. U svakom slučaju on se ne kaje što je postao to što jeste. U svetu kriminala on je sam svoj gazda I oduvek je bilo tako, nikada nije pristao da bude deo nekog klana, druge je poštovao ali isto tako nikada nije dao da njega ponize. Jedino gde je ostao isti u odnosu na svog oca jeste rat sa državom ali njegov rat se bitno razlikovao od očevog. Naime oni su oduvek bili progonjeni. Još njegov deda je bio poznati četnik koga su nemci dva puta ranjavali, a jednom I zarobili ipak je nekako uspeo da dočeka kraj rata. Medjutim onda kada su se nemci već uveliko povlačili iz srbije on je stradao, negde na Zelen Gori maja 1945. godine od strane komunista. Tako se barem pričalo, prava istina nikada nije otkrivena jer njegovo telo nikada nije pronadjeno. Jednostavno je nestalo bez traga. Njegov otac nikada nije mogao da se pomiri sa tim I gotovo ceo svoj život je posvetio otkrivanju prave istine o smrti svog oca. Insistiranje na istini ga je najverovatnije koštalo I života jer je sredinom 80-ih poginuo u saobraćajnoj nesreći pod ne razjašnjenim okolnostima, a majka, majka je bila sa ocem u autu I ona je poginula. On je tada imao dve godine, čak ih se I ne seća. Njegova tetka koja ga je odgajila mu je često pričala o roditeljima. Govorila je da su bili najlepši par u okolini, takva lepota I takav spoj dve estetski superiorne ličnosti se retko sretao. Otac je bio crn, atletski gadjen sa izraženim crtama lica koje su  na veoma jasan način ocrtavale njegov temperamentni karakter. Majka je bila smedjokosa lepotica koja je usvakom momentu odisala nežnošcu I zračila nekakvom neverovatnom I samo njoj svojstvenom toplinom. Jednom rečju ti ljudi su bili posebni, nikako prosecni, odskakali su od svoje okoline I gde god bi se pojavili izazivali bi pažnju, divljenje, ljubomoru I zavist. U sistemu koji je propagirao prosečnost za takve ljude nije bilo mesta, oni su mu se iako to nisu želeli nesvesno podsmevali, a takav represivni sistem to nije praštao. Uvek elegantni I doterani sin četničkog vojvode I njegova prelepa žena bili su šamar u lice komunizmu I njegovim dugovima. Zbog toga su se oduvek smatrali nepodobnim I odbačenim od društva kojem istini za volju nikada nisu ni imali želju da pripadaju. Kap koja je prelili čašu je momenat kada je njegov otac pomislio da su stege komunizma pocele da popuštaju I da je konačno vreme da otkrije pravu istinu o smrti svog oca. Ispostavilo se da je ipak bilo prerano I tu se završila saga o njegovim roditeljima.

                                                                        Nastaviće se... 

Posted in Generalna . Dodaj komentar: (0). Trekbekovi:(0). Permalink

Teror manjine nad većinom?

karlito | 09 Jun, 2018 22:46

                 Teror manjine nad većinom?Teror manjine nad većinom - zato što ti i tvoj brat reketirate pola srbije?
Teror manjine nad većinom - zato što je ministar odbrane čovek ne sposoban za služenje vojnog roka?
Teror manjine nad većinom - zato što je gorivo najskuplje u regionu?
Teror manjine nad većinom - zato što su plate i penzije bedne?
Teror manjine nad većinom - za smanjene plate  u javnom sektoru?
Teror manjine nad većinom - za smanjene penzije?
Teror manjine nad većinom - za bedne subvencije u poljoprivredi?
Teror manjine nad većinom - za ne primljene subvencije u poljoprivredi još od prošle godine?
Teror manjine nad većinom - za rušenja pod fantomkama u savamali?
Teror manjine nad većinom - za odlazak omladine u svet, po principu "trbuhom za kruhom"?
Teror manjine nad većinom - za spinovanu stvarnost i medije pod kontrolom vlasti?
Teror manjine nad većinom - za ukinutu slobodu govora?
Teror manjine nad većinom - za zastrašivanje i
 pretnje otkazima?
Teror manjine nad većinom.........?!

     Ne, to nije teror manjine nad većinom, nego teror kriminalizovane, diktatorske države nad svojim izmučenim i osiromašenim gradjanima!!!

Posted in Generalna . Dodaj komentar: (0). Trekbekovi:(0). Permalink

Srpski Bog ( roman )

karlito | 08 Jun, 2018 18:11

                             SRPSKI  BOG

             Kupuje pljeskavicu, hoda ulicom, prinosi pljeskavicu  ustima sa namerom da je zagrize.
Tog trenuka primećuje da mu u susret ide čovek sa  dečakom od možda šest, sedam godina  dete drži čoveka za ruku. Dečak neprestano gleda u hranu, a čovek mu to primetivši rukom zaklanja pogled. Dečak na sebi nosi izbledelu zelenu jaknicu trošne cipele I očgiledno stare somotske pantalone. Njegove oči su krupne, crne I tužne, reklo bi se I da su pune suza. Nema smnje to je glad, nema sumnje to je SRBIJA. Ne stavlja hamburger u usta, nastavlja da hoda, mimoilazi se sa čovekom I detetom.
Staje kod prvog kontejnera I ubacuje hamburger u njega. Zna da  nije humano bacati hranu u zemlji gde toliki ljudi gladuju ali njemu je muka I sve što oseca je potreba da se otarasi tog parčeta hleba I mlevenog mesa koje mu se odjednom neopisivo zgadilo. Njegove emocije su jake I on ih ne može kontrolisati, on to nikada nije ni mogao. Gladne oči deteta nije nikada zaboravio, uvek sum u se vraćale kao neka mučna misao koja bi brzinom svetlosti iz mozga silazila u grudi opteretivši ih najpre osecajem tuge, a zatim besa I potrebe da nesto preduzme. Ali šta? Kako se boriti protiv nepravde kada je ona jača od sve pravde ovog sveta I dobra koje pobedjuje samo u holivudskim filmovima, pričama brace grim  I španskim serijama. Sve je već vidjeno, sve priče su ispričane, svi filmovi su snimljeni, ostala je samo surova, vidljiva realnost I nevidljivo zlo skriveno u ljudima. Isčupaj srce I nastavi da hodas kroz more različitih koji se mrze nesposobni da prevazidju medjusobne razlike. Tolerancija je ovde fraza korumpiranih politicara koju u vidu poruke koriste u propagandne svrhe, u svom pravom obliku ona u ovoj zemlji nikada nije zaživela. Jači je inat. Inat je ovde brend, tradicionalno sredstvo za samouništenje jednog izopačenog društva.                                                                                                                                                                                                                                                                        Razmišlja o dečaku, o njegovom ocu, on vidi šta to dete proživljava, uvek je umeo da udje u tudju kožu I da posmatra život tudjim očima. On ne samo da posmatra on doživljava I oseća kao da je u istinu taj neko. To dete, ono pati, ali to nikom negovori, ono ima svoje male rituale, koristi ih kada se majka I otac svadjaju. Ono se pomoli I tada pre ili kasnije svadja prestane, ono čvrsto veruje da je to njegova zasluga. Ono nista ne traži jer tako je naviklo, jednom davno kada je tražilo mama I tata su se posvadjali jer nije bilo para, zbog toga je patio više nego inace. Patio je jer je znao da je on uzrok. Od tog dana više ništa ne traži. Ima roditeljsku ljubav I to mu je dosta. On samo čeka da prodje, da prodje to što je zadesilo njegovu porodicu, ta nemaština, taj uzrok svih neprilika I roditeljskih svadja. U tom čekanju I detinjstvo mu prolazi, on to I želi. On sve razume, on je zreo, ustvari on je preterano zreo za svoje godine. Ali život ga je naterao da bude takav. Sve sto želi je da što pre odraste I da preuzme stvar u svoje ruke, da reši sve probleme I ispravi sve nepravde. Kada bude imao šesnatest godina gledaće starije momke u skupim automobilima sa lepim I zgodnim devojkama. Poželeće i on da to ima, misliće I bice uveren da on to zaslužuje. Pustiće ga da okusi takav život, a kada onaj ko nije imao ništa oseti puno on ne može da stane. Dalja priča je pznata kao I licemerstvo matorih idiota koji se pitaju odakle toliki kriminal I huliganizam u Srbiji, a samo kada bi imali čime da razmisle shvatili bi da je I jedno I drugo država legalizovala. Ona država za koju su ti umobolnici glasali, koja nas je vodila iz rata u rat, iz poraza u poraz.
           Ta država je srpskoj deci obezbedila najjeftiniju drogu u evropi, a oni su je I dalje glasali. Glasali su za propast svoje sopstvene dece...

                                                        Nastaviće se...

Posted in Generalna . Dodaj komentar: (0). Trekbekovi:(0). Permalink

Turbo Seljana

karlito | 03 Jun, 2018 18:10

       Novi muzički pravac!!! TURBO HIP-HOP,  ili FOLK RAP, specijalitet koji samo mi Srbi možemo da izmislimo i serviramo našoj deci!
Šta drugo očekivati, spoj šatorsko-gastarbajterskih narodnjaka i repera u potrazi za egzistencijom i rešenjem stambenog pitanja, jer im je valjda dozlogrdilo da žive sa mamom i tatom, a ozbiljnih para nema bez Frankfurta na majci i ostalih Deutsch metropola.


    Cvija, Relja, MC Stojan, Ša, Djus... Samo su neka od imena repera koji su rešili da se udruže sa Stojom, M. Kitić, Gogom, Djanijem, Janom... I tako udruženi stvore novi mutant pravac u muzici koji još nije dobio svoje ime, ali eto ja ću se drznuti i nazvati ga recimo TURBO FOLK RAP from. SERBIA. Mislim da  realnije i bolje ne može, a i kako drugačije nazvati  spoj Vašarsko-gastarbajterskih narodnjaka i Repera kojima je dozlogrdilo da nemaju ni za pivo repujući o socijalnim temama i uličnim problemima.
    Elem, da bi sve to bilo uvijeno u formu namenjenu prosečnom mladom gastarbajteru ( jer tezge preko grane su cilj ), potrebno je sledeće: Džek Denijels, Čivas, Koka, Bentli, BMV, Mercedes, Armani, Kavali... I naravno obavezno da se u pesmi spomene Balkansko poluostrvo jer pobogu svimo potekli iz iste grude i sa tim nema zajebancije.
    E, sad kad imamo sve te elemente potrebno ih je uklopiti (da se rimuje more) i stopiti text sa dinamičnom matricom. Koja bi i mrtvog četnika podigla iz groba i naterala da popije litru rakije na ex.
    Jedini problem koji se u medjuvremenu javio je taj što su ovaj MUTANT PRAVAC počeli slušati (osim gastarbajtera) i srpski osnovci i srednjoškolici, i gle čuda postao im je omiljen.
      Medjutim sada se tu javio još jedan problem, naime prosečnog srpskog srednjoškolca (za razliku od kolega iz švabije) nema ker za šta da ujede, a kamoli da može sebi priuštiti bentli, pornićarku, i kokain.. 


      Konačno, moli se ministarstvo prosvete da preko letnjeg raspusta šalje srpsku decu u Nemačku na arbajt, kako bi i oni mogli da zarade par hiljada eura i prište sebi makar na koji mesec sve ono što njihov vršnjak, prosečan srpski gastarbajterčić može. Jer cilj je jednakost. Zar ne..

Posted in Generalna . Dodaj komentar: (0). Trekbekovi:(0). Permalink

Superpodanik

karlito | 01 Jun, 2018 13:34

               Šta se to čuje? Čuje se huk! Stiže Dejan Stanković Vuk!!!
               


               Kakav je osećaj biti ljiga i svako jutro gledati svoje prodano lice u ogledalu?
Najbolji odgovor na ovo pitanje mogli bi nam dati razni režimski politički analitičari u službi njegovog veličanstva A.V. ( u daljem textu  Vrela usna ).
Zaduženi da priskoče u pomoć čim zatreba! Spremno skaču iz kreveta čim se oglasi alarm povezan sa  specijalnim čipom koji je ugradjhen ispod njihove donje usne!
Alarm znači samo jedno Nj.V. Vrela usna je ugrožen!!
Brzinom munje se iz svoje komformističke ljuštere preoblače u superpodanike i hitaju prema zgrati TV Pink na senjaku.
Tamon ih čeka zabrinuto lice Željka Koksa, kamere su spremne, sve je spremno i Suprerpodanik može da počne...

 - Poštovani gledaoci, pre sat vremena neke protuve, strani plaćenici, izdajnici itd. Usudili su se da dirnu u lik i delo našeg najvećeg sina narodna i narodnosti, bez koga nam se (narod zna) ni zubi beleli ne bi i svi bi pomrli od gladi ili pak izvršili kolektivno samoubistvo.. Te moralne kreature usudile su se reći kako je u srbiji život težak, kako plate nisu 500 evra već upola manje i kako mladi masovno odlaze iz zemlje!
Pa da li oni znaju?! Da li znaju ti bednici da naša Vrela Usna za nas radi 26-ipo sati dnevno, samo da nam bude bolje, da je potpuno posvećen prosperitetu, a usput skočio mu je i BDP, šta god to bilo.
 Zato narode ne veruj, ne veruj tim gadovima, oni mrze našeg Vrelu Usnu jer je on tako lep, tako pametan, tako savršen..

      I tako kada Superpodanik dodje kući na svom super-bot specijalnom telefonu vidi da mu je legla cifra na bankovni račun. Zadovoljstvo je nikad veće, odbranjena čast Vrele Usne u očima nazadnjačke Srbije. Sada nazadnjaci mogu mirno nastaviti gledati farmu i zadrugu. Željku koksu konačno je nestala briga sa lica... I svi su živeli srećno do kraja života.

        A ti narode, jedi g....


Posted in Generalna . Dodaj komentar: (0). Trekbekovi:(0). Permalink

Studio Bee!!

karlito | 31 Maj, 2018 23:58

 (Dalje)

Posted in Generalna . Dodaj komentar: (0). Trekbekovi:(0). Permalink

Čestitamo

karlito | 31 Maj, 2018 22:49

Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na Blog.rs i možete početi sa blogovanjem.

Posted in Generalna . Dodaj komentar: (0). Trekbekovi:(0). Permalink